Plemstvo.hr

Web stranice Hrvatskog plemićkog zbora

Ukratko o projektu...

U osnovi ovo su obične web stranice Hrvatskog plemićkog zbora, prilično bogate sadržajem...

Međutim priča je malo dublja... Naime, u dogovoru i prema željama naručitelja koji su željeli prave retro look stranice, prihvatili smo izazov. Na kraju je bilo je puno teže nego što to izgleda.... Naime, dizajn je izveden potpuno od nule - pisan u notepadu kao nekad.... No kod izrade backenda smo zagrizli tvrdu kost, naime cijeli kod za ovu stranicu pisan od nule u javascriptu kako bi se mogao povezati sa našim backend CMS sustavom... prava avantura... Vratila nas je na početak 2000-tih... Nadamo se da smo ispunili zadatak... ;)

Da skratimo priču, napravili smo uistinu pravu retro stranicu, koja bi u ono vrijeme blistala nad ostalima...

Naručiteljima se svidjelo, te je stranica takva i danas... Vrijeme ide, a ona se ne mijenja... I to se treba cijeniti! :)

www.plemstvo.hr
  • Tehnologije...
    • HTML/CSS
    • Javascript
    • SQL
    • ASP.NET

Čast nam je da Vas možemo pohvaliti nakon višegodišnje suradnje od kad smo s Vama ugovorili hosting naše web stranice. Trebalo je zaista puno truda i znanja te našu staru web stranicu koju je postavio prije dvadesetak godina jedan od pionira informatike i robotike u Hrvatskoj, naš prvi web master Branimir pl. Makanec dipl. ing. To ste uradili zaista vrlo profesionalno, kvalitetno i u vrlo kratkom roku. Ta suradnja od prvog dana sa svim dopunama i aktualizacijama stranice teče nadamo se na obostrano zadovoljstvo. Želimo da i u buduće bude ta suradnja tako uspješna.

Mr. sc. Ivo DurbešićHrvatski plemićki zbor